[yoast-breadcrumb]

Zoekt u een Glasweefsel behanger?

Glasweefsel behang is een aantrekkelijke optie wanneer u zoekt naar mooie wandafwerking. Er zijn vele verschillende motieven verkrijgbaar, van het standaard ruitjes weefsel tot met logo’s of teksten ingeweven. Alles af te werken in de kleur van uw keuze.

Het gemak van Kettering

Als wij de sleutel van uw “paleis” ontvangen starten wij met het machinaal schuren van de wanden, dit zorgt voor een glad te behangen oppervlak. Glasweefsel word over de geschuurde wanden aangebracht en alle randen afgekit. Als laatste werken we dan de wanden af met twee lagen muurverf.

Waarom glasweefsel behang?

In nieuwbouw en renovatie wordt steeds vaker gekozen voor renovlies als afwerking. Een nieuwbouw- of gerenoveerde woning “werkt” de eerste 2 jaar nog. Krimpnaden en zetscheuren tot gevolg. Dit is niet wat u wilt natuurlijk. Door gebruik te maken van glasweefsel is de kans dat dit gebeurd zeer klein. Glasweefsel zorgt ervoor dat de krimpnaden en zetscheuren uit het zicht blijven. Ze zijn er wel maar zitten verborgen achter het sterke glasweefselbehang. Behangen en sausen van een woning neemt gemiddeld 5 werkdagen in beslag, bij de keuze voor stucwerk is dit al snel het dubbele.

Kwaliteit staat voorop

Wij maken gebruik van hoogwaardige voorbehandelde glasweefsels. Als wij klaar zijn hoeft u gegarandeerd niet naar de wanden om te kijken de komende jaren. Het is kwaliteit die staat als een huis. In de toekomst een ander kleurtje, dat is natuurlijk geen probleem. Het gebruik van A-merken zoals Sikkens, Sigma en Brillux is vanzelfsprekend. Hierdoor kunnen wij u de beste garanties te bieden over het eindresultaat. De standaard afwerking van glasweefselbehang is twee lagen latex, schrobklasse 1 (licht afneembaar). Wilt u gaan voor een super afneembaar eindresultaat dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Onze behangspecialisten helpen u graag

Wij hebben onze eigen ervaren gespecialiseerde vakbehangers in dienst, deze “vakidioten” doen niks anders dan alleen behangen. Iedereen kan zelf behangen, maar een strak en vlak eindresultaat is zonder een vakman vaak lastig te verkrijgen.

Doordat wij van huis uit een schildersbedrijf zijn hebben wij naast onze behangers ook natuurlijk ervaren schilders in dienst. Zodra het behang is aangebracht, de naden weg gewerkt zijn en alles strak is afgekit, werken onze schilders en behangers het samen af in de door u gewenste kleur(en).

Afspraak maken of advies nodig? Neem contact op

Onze diensten

Renovlies behang

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen?

Glasweefsel behang

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen?