[yoast-breadcrumb]

Zoekt u een Renovlies behanger?

Een aantrekkelijke optie wanneer u zoekt naar een strakke gladde wandafwerking is renovlies. Gladde, strakke wanden is waar veel mensen van houden. De uitstraling van glad “saus klaar” stucwerk, alleen het prijskaartje is iets aan de hoge kant. Niet vreemd, want glad en strak stucwerk is een tijdrovende klus voor een vakman en daardoor niet voordelig.

Renovlies behang zorgt voor dezelfde uitstraling als stucwerk. Het aanbrengen van Renovlies behang is aanzienlijk goedkoper dan het aanbrengen van sausklaar stucwerk. Wanden die behangklaar worden opgeleverd is genoeg (verschil tussen behang- en sausklaar is 6 tot 8 euro!!)

Het gemak van Kettering

Als wij de sleutel van uw “paleis” ontvangen starten wij met het machinaal schuren van de wanden, dit zorgt voor een glad te behangen oppervlak. Renovlies wordt over de geschuurde wanden aangebracht, waarna de laatste zichtbare naden tussen het behang worden dicht gemaakt met een speciaal vulmiddel en alle randen afgekit. Als laatste werken we dan de wanden af met twee lagen muurverf.

Waarom renovlies behang?

In nieuwbouw en renovatie wordt steeds vaker gekozen voor renovlies als afwerking. Dit heeft verschillende redenen: een nieuwbouwwoning “werkt” de eerste 2 jaar nog. Krimpnaden en zetscheuren tot gevolg. Dit is niet wat u wilt natuurlijk. Door gebruik te maken van renovlies is de kans dat dit gebeurd zeer klein. Renovlies zorgt ervoor dat de krimpnaden en zetscheuren uit het zicht blijven. Ze zijn er wel, maar zitten verborgen achter het sterke renovlies behang.

Het financiële plaatje is een andere reden om te kiezen voor renovlies als afwerking. 30% goedkoper als stucwerk is het aanbrengen van renovlies.
De derde reden om te kiezen voor renovlies is de besparing in tijd. Behangen en sausen van een woning neemt gemiddeld 5 werkdagen in beslag, bij de keuze voor stucwerk is dit al snel het dubbele.

Kwaliteit staat voorop

Wij maken gebruik van hoogwaardig voorbehandeld renovlies. Als wij klaar zijn hoeft u gegarandeerd niet naar de wanden om te kijken de komende jaren. Het is kwaliteit die staat als een huis. In de toekomst een ander kleurtje, dat is natuurlijk geen probleem. Het gebruik van A-merken zoals Sikkens, Sigma en Brillux is vanzelfsprekend. Hierdoor kunnen wij u de beste garanties te bieden over het eindresultaat. De standaard afwerking van het renovlies behang is twee lagen latex, schrobklasse 1 (licht afneembaar). Wilt u gaan voor een super afneembaar eindresultaat dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Onze behangspecialisten helpen u graag

Wij hebben onze eigen ervaren gespecialiseerde vakbehangers in dienst, deze “vakidioten” doen niks anders dan alleen behangen. Iedereen kan zelf behangen, maar een strak en vlak eindresultaat is zonder een vakman vaak lastig te verkrijgen. Als u op zoek bent naar dezelfde strakke uitstraling als stucwerk is het dus wenselijk dit te laten uitvoeren door de vakman.

Doordat wij van huis uit een schildersbedrijf zijn hebben wij naast onze behangers ook natuurlijk ervaren schilders in dienst. Zodra het behang is aangebracht, de naden weg gewerkt zijn en alles strak is afgekit, werken onze schilders en behangers het samen af in de door u gewenste kleur(en).

Afspraak maken of advies nodig? Neem contact op

Onze diensten

Renovlies behang

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen?

Glasweefsel behang

Heeft u dat ook wel eens? Van die schilderklussen in of om het huis, die maar blijven liggen?